Weekendophold i Danmark

Weekendophold i Nordjylland

Et weekendophold eller en uforglemmelig middag på en skøn restaurant i naturskønne omgivelser er en fantastisk måde at slappe af og komme væk fra hverdagens stress og jag.

Et weekendophold eller en skøn middag er en fantastisk måde at komme væk fra hverdagen og opleve nye steder og oplevelser. Det kan være en kort pause på en til tre overnatninger og er ofte et populært valg for mennesker, der ønsker at tage på ferie, men som ikke har mulighed for at tage væk fra arbejdet eller andre forpligtelser i længere tid.

Ferie i Rold efter dine behov

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan tage familien, kæresten eller vennerne med på et fantastisk weekendophold i Danmark, langt væk fra storbyen, hvor I kan nyde den friske luft og den skønne natur som Danmark har at tilbyde? Så er Rold Storekro et fantastisk sted, hvor du kan holde ferie efter dine behov.

Weekendophold eller miniferie på Rold Storkro byder på mange forskellige muligheder. Elsker du at være aktiv? Eller ønsker du bare at slappe af, nyde naturen og lækker mad? Så kan du nemt tilpasse de valgte dage efter dine behov. Ønsker du en tilpasset ferie? Så kan du nyde godt af flere ting, såsom:

  • Romantisk ophold: Et ophold til de nyforelskede, nygifte eller det gode solide par, som ønsker et par dage på et af de fine Deluxe værelser, hvor I kan nyde hinandens selskab med en flaske bobler, frisk frugt og blomster.
  • Vandreferie i måske Danmarks smukkeste natur: Oplev Rold Skov og Rebild Bakker til fods. Her kan du kombinere frisk luft og vandreture med 3 dages overnatning i smukke omgivelser.
  • Golfophold: Er du vild med golf? Så er et golfophold lige noget for dig. Rold Storkro har i samarbejde med Rold Skov Golfklub sammensat en golfpakke med overnatning på et dobbeltværelse, 1 green fee pr. overnatning til Rold Skov Golfklub, morgenmad, frokost på Hul 19 i Rold Skov Golfklub og en fantastisk 3-retters middag. Det perfekte golfophold til golfelskeren.
  • Forkælelsespakken: Forkælelsespakken er både for dig selv, din kone, kæreste eller hele familien. Pakken indeholder indtjekning på et af de hyggelige værelser, eftermiddagskaffe- og kage, 4-retters menu på Panoramarestauranten og stort morgenbord inden afrejse. Perfekt for både familien, vennerne eller par.

Nyd en uforglemmelig middag med udsigt over Gravlev Ådal

En middag med udsigt over Gravlev Ådal kan være en uforglemmelig oplevelse. Gravlev Ådal er en smuk dal, beliggende i det nordøstlige Jylland i Danmark, og er kendt for sine frodige marker, skove og smukke vandløb. Her kan du nyde et skønt måltid i Panoramarestauranten, både morgenmad, frokost og aftenmenu.

Panoramarestauranten ligger på toppen af en bakke og har store panoramavinduer, som giver gæsterne en utrolig udsigt over det omkringliggende landskab. Menuen byder på en række lækre og velsmagende retter, som er tilberedt af lokale råvarer og ingredienser efter årstidens friske kvalitetsråvarer. I den populære restaurant i Skørping kan du være sikker på en fantastisk middag med en skøn udsigt.

Uanset om du ønsker et par dage med ren afslapning, masser af aktiviteter eller bare en uforglemmelig aften med fantastisk middag, så er Rold Storkro det perfekte sted og koble af fra hverdagens stress og jag. Udover den super skønne natur i Nordjylland, er der masser af spændende aktiviteter, som du kan læse mere om her.

Scroll to Top