København hoteller

København byder på ca. 22.000 hotelværelser alene i den indre by - og det er jo en hel del at vælge mellem. Dit valg af hotel i København afhænger sikkert af både pris, standard og tilgængelighed. Nogle kan sagtens nøjes med et billigt hotel med få faciliteter, mens andre foretrækker mere stilfulde eller decideret luksuriøse hoteller i Danmarks hovedstad. For de fleste spiller prisen dog altid en rolle.

Billige hoteller i København

De findes skam! Der er tusinder af senge hos de billige koncepter som CabInn, Zleep Hotels m.fl. Det skønne er, at du kan finde dem alle sammen inkl. deres øjeblikkelige tilbud ét sted:

Lufthavnshoteller i København

Kastrup Lufthavn er et knudepunkt for international trafik - men også lufthavnen i København, man flyver ind til fra provinsen. Derfor er der mange, der foretrækker et hotel ganske tæt ved lufthavnen - et såkaldt lufthavnshotel.

De findes i alle prisklasser og standarder lige fra gedigen luksus til, hvad der svarer til en bed & breakfast. Skal du overnatte i København og foretrækker at bo tæt på Kastrup Lufthavn, kan du finde alle de billige lufthavnshoteller her:

hoteller-koebenhavn
Scroll to Top