Hotel Hamborg

Billigt hotel Hamburg

Er du på udkig efter billige hoteller i Hamborg, så er du kommet til det rette sted! Nedenfor har vi lavet en lille guide om Hamburg, hvor vi skriver om byen, samt henviser dig til et godt men billigt hotel i Hamborg.

Hamborg er den næststørste by i Tyskland, og er i den grad et yndet feriemål, når det kommer til storbyferie. Hamborg er beliggende i Nordtyskland ved den store flod Elben. Floden er naturligvis hovedårsagen til, at Hamburg Havn er en Europas absolut største.

Udover at kunne betragte et væld af enorme skibe fra hele verden, så danner havnearealet også grundlag for lange og hyggelige gåture med alverdens seværdigheder og gode restauranter.

Billigt hotel Hamburg

Billige hoteller i Hamborg

Der er mange gode grunde til, at du bør booke et hotel i Hamborg på Hotellent.com og tilbringe nogle dage i byen. Nedenfor har vi listet nogle seværdigheder, der er must-see i Hamborg.

  • Reeperbahn Hamburg - her er der fest og glade dage i døgndrift, og det er ikke nødvendigvis for sarte sjæle!
  • Binnenalster og Aussenalster - to kunstige søer i centrum af Hamborg, hvor du kan nyde god mad i smukke omgivelser.
  • Jungfernstieg - er du vild med shopping, og vild med brands som Jil Sander, Louis Vuitton og Georgio Armani, så er Jungfernstieg lige noget for dig!
  • Elbphilharmonie - en yderst imponerende koncertsal, som er beliggende i Hamborgs Hafen City.
  • Lange gåture - det kan anbefales blot at finde de gode travesko frem og gå rundt i Hamborgs gader og stræder. Du vil se den ene smukke og imponerende gamle bygning og kirke efter den anden.

Du tænker måske, at eftersom Hamburg er den næststørste by i Tyskland, så er det dyrt at overnatte der? Det er dog langt fra dyrt at bo på hotel i Hamborg - eller det kan det naturligvis sagtens være, hvis du ønsker det.

Vælger du f.eks. at overnatte på Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten, Hotel Atlantic Kempinski eller Grand Elysee Hotel Hamburg, som alle ligger tæt på de kunstige søer Binnenalster og Aussenalster.

Vælger du i stedet et af de billige hoteller i Hamborg, som Best Western eller Holiday Inn, så er det helt andre priser. Selv om det er et billigt hotel i Hamburg, betyder det absolut ikke, at det hverken er godt beliggende eller rent og pænt. Rent faktisk ligger flere af de billige hoteller ganske centralt, og de er bestemt ganske pæne og rene. Læs mere på Hoteller-hamborg.dk.

Andre byer i Tyskland

Tyskland er en fantastisk by, som hver år bliver besøgt af tusindvis af turister. Dog findes der et hav af andre tyske byer, hvor der ligeledes er rigtig mange seværdigheder og skøn natur. En af byerne er naturligvis Tysklands hovedstad, Berlin.

Berlin har alt at byde på, uanset hvad du er på udkig. Kultur, natur, shopping og natteliv - Berlin har det hele! Find bedste og billigste hoteller og overnatningsmuligheder i Berlin på Hotellent.com. Der er mange tusinde hotelophold og hostels at vælge imellem på Hoteller-berlin.dk.

Er du i tvivl om, hvor i Tyskland, du kunne tænke dig at overnatte, så kig forbi Hotellent.com, som er en hotelportal, der viser en oversigt over næsten alle overnatningsmuligheder i landet.

Scroll to Top