Stærke brands hos isenkræmmeren

woman in grey sweater and blue denim dungarees sitting on brown and white sofa opening a yellow gift box closeup photography

Du har inviteret din bedste veninde på besøg. I skal drikke kold rosé og sludre om alt, hvad der rører sig i jeres liv. Kærligheden. Arbejdet. Dagligdagen. Og ja, du skal da fritte din veninde for alt om ham den lækre fyr, som hun fortalte dig om forleden. Du har derfor sat din fine kande fra Specktrum i køleskabet. Den skal køles af, så isvandet, du også vil servere sammen med rosévinen, ikke bliver lunkent lige med det samme. Du har også været nede i kælderen og finde en af de små gaver, der ligger dernede, frem. Du vil give hende en gave, så hun føler sig velkommen.

Gaver er en kultur

Det er bare sådan en del af din kultur: I giver jeres gæster en lille, bitte gave, når de kommer ind i jeres hjem. I dette tilfælde er det bare sådan en lille nøglering, du fandt hos en isenkræmmer. Sådan en lille tingest med en lille rund bold af træ, der ligner en lille smiley. Den er fra et dansk firma, der hedder Spring Copenhagen. Og den er rigtig sød. Hun bliver glad for den. Hvem ville ikke blive det? En nøglering er jo altid nyttig. Og hvis den så også er rar at have i hånden, så er det bare en ekstra bonus.

Bare hygge

Du har sådan set ikke andre planer, end at I skal hygge. Du har forberedt en række grøntsager, så I hurtigt kan snitte en salat, hvis I får brug for lidt fast føde. Og brød – ja, det er jo standard, at det bliver bagt hver morgen. Så det er du ikke bekymret for. Du har også lige givet de der nye vandglas fra Spektrum en ekstra rengøring. De skal stråle og være flotte i sollyset, som bliver kastet ind fra vinduet. Det var i øvrigt et godt isenkram tilbud – de der vandglas. De var nedsat til halv pris. Åbenbart fordi de ikke er faldet helt i den danske smag. Synd og skam for dem. Men heldigt for dig. Du har en anden baggrund. Din æstetik er ikke til det her med grå, hvide og sorte møbler, lige linjer og skarpe hjørner. Nej. Du kan godt lide, at der er lidt spræl i din stil. Der skal være farver. Der må gerne være krummelurer. Men der skal stadig være klasse over dine ting. Og det er der.

Lækkert med gode tilbud

At du så fandt det her isenkram tilbud ved et tilfælde, føler du dig heldig over. Og du er taknemlig for det. Du ville ikke have købt så fine glas, hvis de ikke havde været på tilbud. Du ville aldrig have hørt om Spektrum. Men sommetider så spiller livet én nogle små puds, der kan føre til, at du og dine kære bliver glade. Du behøver ikke at lede bevidst efter de gode ting – og de gode tilbud. De kommer til dig, hvis du er positiv. Det er din overbevisning. Har du ret? Det aner vi ikke. Vi ved bare, at du føler dig parat til at modtage din veninde med glæde, så I kan få talt om alle de ting, som I går og tænker på.

Scroll to Top