Dating

gratis dating DK

Dating på nettet bliver mere og mere udbredt, og det sker i takt med de mange succeshistorier om folk, der har fundet kærligheden på nettet. Der er i Danmark et stort udvalg i datingsider, men vi har valgt kun at vise nedenstående 8 .

Der er både de store sider med en bred målgruppe, men der er også dating sider målrettet for eksempel seniorer, homoseksuelle, handicappede og det populære sugar dating. Der er derfor rigtig gode muligheder for at finde kærligheden online ved at oprette en profil på en betalt eller en gratis dating side.

Priserne på de danske datingsider varierer en smule. Nogle er 100% gratis, hvor andre har et fast månedligt gebyr. Andre sider er gratis, men hvor er mulighed for at tilkøbe forskellige funktioner.

Uanset om du gerne vil betale, er det altid en god idé at oprette en gratis profil på en gratis dating side, inden du begynder at betale. Det er godt at prøve siden af, så du er sikker på, at den er noget for dig.

Senior dating

I Danmark, såvel som mange andre lande i den vestlige verden, er det ikke længere kutyme, at man bliver sammen, til døden os skiller. Tværtimod, skilsmisseprocenten er i hastig fremgang - hvilket er både godt og skidt. Mange vælger at give op ”for tidligt” i deres forhold, mens andre er “vokset” fra hinanden.

De mange forliste forhold gør, at senior dating er i hastig fremdrift. For selvom man har valgt at droppe sin livspartner, er det ikke ensbetydende med, at man vil gå den tredje alder i møde alene. Nej tværtimod. Nu er det tiden, hvor man skal møde en at have det sjovt med.

Senior dating vs. almindelig dating

Når man dyrker senior dating, er der nogle ting, man skal være opmærksom på, som adskiller sig fra den gængse form for dating. Selvfølgelig handler det stadig om at finde en partner, som man kan være sammen med. Det er dog bare på nogle andre præmisser end ved “almindelig dating”.

Når mange når den tredje alder, er de blevet tro, mod den de er. Ofte i en sådan grad, at de ikke finder sig i så meget, som de har gjort tidligere. De vil ikke gå på kompromis med sig selv mere, så deres krav er højere, end de har været tidligere.

De har som udgangspunkt også en del med i “bagagen”. Det kan være, der er en eksmand eller ekskone, der spørger. Det kan være, der er børn fra det forliste ægteskab, der skal tages hensyn til.

Men er begge parter i den alder, er det typisk noget, der vil blive mødt med forståelse. For det ville være mærkeligt, at man var senior og ikke havde noget med sig i bagagen. Så ville det først være grund til bekymring.

Senior dating går under mange navne som plus 40, plus 50, cougar dating (yngre fyre, der ønsker at date modne kvinder), sugar dating (yngre piger, der får penge eller ting af modne mænd)

Niche sider

Der er de seneste år opstået mange niche dating sider. Uanset dit køn, alder, seksualitet og job er der en dating side, der er målrettet dig. Der findes for eksempel dating sider for akademikere, handicappede, lesbiske, pensionister, landmænd, gifte og mange flere.

Ud over niche datingsiderne er der stadig de større sider med en bredere målgruppe. Er du meget sikker på, hvilken type du leder efter, bør du overveje at teste en niche dating side.

Internationale dating sider

Ud over niche dating siderne og de almindelige store, findes der naturligvis også en række større internationale sider, hvor du kan møde singler fra det store udland. Som det er tilfældet i Danmark, kommer der også løbende nye dating sider til i udlandet.

Inden du begynder at betale, er det som førnævnt en god ide at oprette en gratis profil. Med en gratis dating profil kan du teste siden, inden du bliver betalende medlem. Tinder dating app kunne også være en mulighed, men mange mener, at den er for upersonligt.

Oversigt over gratis dating sider

Hvordan du ønsker at date eller prøve lykken med gratis dating sider, er helt op til dig. Vi viser dig i hvert fald en lang række af de gode og gratis dating sider i DK: Ved at benytte dig af vores dating oversigt, sparer du en masse tid, som du i stedet kan bruge på en date.

Uanset hvad, så håber vi, at du finder kærligheden derude. Om det er via Dating Dk, på din arbejdsplads eller hos den lokale købmand, er der ingen, der ved. Det eneste, der er 100% sikkert, er, at der findes også en partner til dig! Se oversigt over gratis dating sider i Danmark i vores unikke liste øverst på siden.

Hvis du allerede er i et parforhold og ønsker at afprøve nye og spændende sexstillinger, kan vi anbefale en sexgynge. Find den bedste sexgynge på Sexgyngen.dk, hvor I også billeder og gode råd.

Scroll to Top