Spanien på afbudsrejse?

Bikini i spanien

Du er i panik. Du har lige fået at vide, at du skylder din familie en ferie. Der er krav fra alle fronter derhjemme. Din viv er sur over, at I ikke kom til Grækenland i år. Din store datter har forlangt en uge ved en pool. (Hun er 16!) Din søn – på 12 – er nok den eneste, der ligesom er lidt ligeglad. Så længe han får lov til at spille sine games. Du har derfor besluttet, at du skal lede efter billige flybilletter til Malaga. I skal ikke til Grækenland her i efterårsferien, sådan som din hustru ellers har forsøgt at indikere ville være passende! (Den lille magtkamp!) Du har også en idé om, at du selv vil booke en bolig til jer. Et lækkert sted – med pool. Der skal ikke være noget med bittesmå bikinier og spanske drenge og mænd, der kigger på din datter. Vil hun have pool, så skal hun få pool – på dine præmisser og efter dine regler. Du kigger på forskellige sites. Finder flybilletter til Spanien. Og du finder da også flere lækre villaer, du kan leje. De er flotte. Men også temmelig dyre at leje i en uge på det tidspunkt. Naturligvis. Det er efterårsferie. Alle vil ned til syden og slikke sol og få D-vitaminer, inden det lange sure vinterryk sætter ind.

Afbudsrejser til Spanien

Du opgiver at finde et sted at bo, der er til at betale i efterårsferien. Men du opgiver ikke, at I skal ud og rejse. Du begynder derfor at lede efter afbudsrejser til Spanien her. Der er utroligt mange rejser dertil. Det er helt vildt. Og mange af dem er virkeligt til at betale. Hotellerne er pæne. Der er pools. Der er gratis Wifi. Der er restauranter og aktiviteter, som I kan deltage i, når det bliver for kedeligt at dase i solen. Du booker en rejse til Malaga. Får den til halv pris, kan du se. Nu har du fred.

Mallorca måske?

Endnu engang sidder du ved din skærm og leder efter billige rejser. Du vil gerne afsted her inden skolernes efterårsferie begynder. Derfor er du helt på det rene med, at du skal finde en afbudsrejse. Det må sådan set gerne være en rejse til Mallorca. Det har du ikke noget imod. Det er jo altid rart at møde andre danskere, der også er på ferie. Og når du nu skal rejse alene for første gang i mange år, så er det måske nemmere at finde en, der også bare gerne vil have selskab til frokost – eller med på et besøg til en seværdighed.

Det ender med Malaga!

Sidste gang du var ude og rejse, var dengang din hustru levede. I havde fundet flybilletter til Grækenland. Og et lille hyggeligt sted at bo. Det var på en ø nede i Kykladerne. Herligt sted. I nød at gå ture langs det lille fiskerleje. Og du kunne godt lide den der ouzo. Men de der rejser, som I selv arrangerede, er det slut med nu. Du gider ikke. Det er nemmere at skimme alle de sites, der har afbudsrejser igennem og så bare vælge én, der ser ud til at føre dig til et dejligt sted. Du vælger dog selv, hvilket land, du vil besøge. I år skal det være en rejse til Spanien. Det er du ikke et eneste sekund i tvivl om. Du har altid gerne villet besøge det sydlige Spanien. Og nu har du modet og lysten til at rejse igen. Du har derfor kastet dit øje på en særlig afbudsrejse til Malaga hos Rejsepriser. Du har set, at den indeholder ophold på et godt hotel, hvor der serveres morgenmad, flybillet og et par udflugter til nogle af de store seværdigheder dernede. Du booker den. Og håber, at der ikke vil være en af de der irriterende flyforsinkelser, når du tager derned.

Scroll to Top