Send en buket

levering af blomster

Din fætter havde fødselsdag. For 14 dage siden. Og du glemte det totalt. Du og han har ellers altid været ret gode til at huske på hinandens fødselsdage. Du ved dog godt, hvorfor du glemte at ønske ham tillykke: Han er på rejse med hele sin familie. Og du ved faktisk ikke, om han har adgang til internettet. Du har ikke hørt fra ham i ret lang tid. Du har dog sendt en besked til ham, som han så får, når han får forbindelse til nettet.

Få dage mellem jer

En af grundene til, at I altid har været gode til at minde hinanden om jeres fødselsdage er, at du selv har fødselsdag ganske få dage efter hans. Det er noget, I altid har syntes, var lidt sjovt. Derfor. Og hvad skete der da også på din fødselsdag? Jo, det ringede på døren. Og der stod en lille forkølet mand med en stor buket blomster til dig. Det var den blomsterforhandler, der har blomsterudbringning på Amager, der overrakte dig buketten. Du kunne med det samme se, at den kom fra din fætter. Han har altså været på nettet for at bestille en flot buket til dig. Det undrer dig, at han så ikke har svaret på din besked.

Det er nemt at sende blomster i Kbh

Du takker manden for buketten. Går indenfor. Sætter blomsterne i en vase. Med vand. Du kan se på det lille kort, at din fætter allerede har afgivet bestillingen for 4 måneder siden. Inden han tog på rejse, altså. Og det giver jo lige pludseligt mening. Du kan jo ringe op til en blomsterforhandler og sende blomster i København på en bestemt dato i god tid i forvejen til hvem, du vil. Så hvorfor gør du ikke det. Du laver simpelthen en samlet bestilling én gang om året og får indikeret, hvilke buketter der skal leveres hvor og på hvilke datoer. Så er du fri for at skulle huske at gøre det løbende.

Scroll to Top