Priser på teambuilding?

team på stranden i sydeuropa

I har igennem længere tid overvejet noget, som er ret usædvanligt. I har talt om at tage på en firmarejse – en lille uges tid. Tanken er, at I gerne vil stå endnu stærkere overfor jeres konkurrenter. Så der skal noget teambuilding til, som kan styrke jer. Det er sådan set ikke fordi I ikke allerede er et godt team. Men I kan godt mærke, at der er flere og flere konkurrenter lige i hælene på jer. Og krisen kradser. Men hvorfor skal I så på firmarejse? Ideen, I fik, går ud på, at I skal tilbringe nogle dage sammen med alle medarbejderne i firmaet. I skal et sted hen, hvor der også kan blive mulighed for at slippe for regn og vind. Og så skal I bruge dagene sammen på at lave forskellige teambuilding aktiviteter.

Hvad koster det?

Derfor sad du der og ledte efter teambuilding priser. Der var forskellige teambuilding udbydere derude. De har meget forskellige priser. Oftest angiver de priserne per deltager. Fx 600 kr. per deltager. Men nogle gange, så angiver de, at priserne kan variere. Og hvorfor det?

Ja, det kommer an på typen af teambuilding aktiviteten, der skal udføres. I nogle tilfælde skal der lejes særligt udstyr, så øvelsen kan gennemføres. I andre tilfælde kan det have noget at gøre med aktivitetens varighed. En øvelse kan vare i en halv time. En anden øvelse kan vare en hel dag.

De bedste løsninger med teambuilding

Du startede din undersøgelse over hvad teambuilding koster med at skrive det ind i din browsers søgefelt. Det var nemt nok: ”Hvad koster teambuilding?” Du fandt da også hurtigt frem til nogle sites, som du klikkede ind på. Du fandt telefonnumre frem og begyndte at ringe rundt til de forskellige udbydere. Men, når du sagde, at I gerne vil have en teambuilding for 16 deltagere – og at det skal foregå et sted i Sydeuropa, så var der var mange teambuilding arrangører, der meldte, at det kunne de ikke påtage sig med så kort varsel. (I vil gerne afsted i den kommende vinterferie!) Selvom der er ca. 4 måneder til vinterferien, så ville det ikke være tid nok, til at arrangørerne kunne nå det, da de ikke kender området.

Det handler om kommunikation

Der var dog én teambuilding arrangør, der spurgte lidt ind til, hvorfor eventet skal foregå i Sydeuropa. Du fortalte, at der er et ønske om, at der bliver mulighed for at få lidt sol og varme på kroppen. Du fortalte også, at I gerne vil fokusere på at styrke et allerede godt team. Dette fik den specifikke arrangør til at acceptere opgaven. Han ville fokusere på at lave særlige teambuilding aktiviteter, der fokuserer på kommunikation – se her. Han har erfaring fra lignende opgaver.

Lige umiddelbart kunne han ikke give en specifik pris. Men han ville sende et tilbud med forskellige bud på, hvor i Sydeuropa sådan et firmaarrangement kunne foregå. Naturligvis ville tilbuddet indeholde teambuilding priser – per deltager.
Dette tilbud venter du så på nu. Du har ikke en eneste anelse om, hvor arrangøren vil foreslå, at I skal hen. Du håber bare på, at det bliver rigtigt langt sydpå.

Scroll to Top