Oppustelige redningsveste på tilbud

Oppustelige redningsveste på tilbud

Hvad enten du skal ud med en båd, kajak, jetski osv., så bør du altid gøre det med en redningsvest. Der er absolut ingen god grund til ikke at bære en redningsvest med en ordentlig opdrift.

Nogle bruger måske undskyldningen, at redningsvesten er ukomfortabel, men det er fordi, de ikke i så fald ikke kender til selvoppustelige redningsveste. En oppustelig redningsvest fylder kun meget lidt, fordi den, som navnet antyder, først pustes op automatisk, når den rammer vandet.

Der findes en del gode producenter af selvoppustelige redningsveste, men de mest kendte er:

  • Helly Hansen
  • Viking
  • Baltic
  • Lalizas
  • Fladen

Du tror måske måske, at disse veste er dyre, men køb redningsvest oppustelig tilbud til 600 kr. hos Redningsvest-nu.dk. Det er jo ikke mange penge, hvis man tænker på, at vesten potentielt kan redde dit liv.

Test din selvoppustelige redningsvest

Som det fremgår af guiden fra Dansk Sejlunion, så er det vigtigt, at du fra tid til anden tester din selvoppustelige redningsvest. En fastvest fungerer jo mere eller mindre hele tiden, men med en oppustelig er du afhængig af, at den udløses automatisk.

Det, der får den til at udløse automatisk, er CO2 patronen. For at sikre dig at den indeholder den korrekte mængde, kan du veje den. Derudover bør du kontrollere udløbsdatoen samt den manuelle udløser.

Sørg for ikke at blive en del af statistikken, hvor sejlere hvert år dør, fordi de ikke bar redningsvest. Det er ikke lovpligtigt at bære redningsvesten under sejlads, men det er lovpligtigt, at den ligger ombord 

Der skal være lige så mange verst ombord, som der er passagerer, ellers får du en bøde. Husk at sikkerhed til søs drejer sig om liv eller død, så lad nu være med at spare de par kroner.

Hundeveste

Har du en hund med ombord, så husk at du også bør købe hunden en redningsvest. Læs guiden og køb bedste redningsveste til hunde fra kun 179 kr. Hunde er gode til at svømme, men de kan altså ikke holde sig oven vande i for lang tid.

Scroll to Top