Nespresso guide

Nespresso maskine og kapsler tilbud

De seneste par år er kapsel kaffemaskinerne eksploderet i popularitet. Nespresso maskiner er et af de mest populære mærker på markedet, især fordi Nespresso både laver rigtig god kaffe. Generelt så scorer Nespresso kapslerne højere i test, end de 2 andre populære mærker: Tassimo og Dolce Gusto.

I denne guide, der kigger vi på de mest populære Nespresso kapsel kaffemaskiner.

Vi viser de 3 gode Nespresso maskiner, som vi synes, der findes på markedet (Den gode all-around, luksusudgaven og den billige):

Desuden viser vi hvor man kan købe de enkelte produkter og hvad de koster.

Nespresso maskine Citiz & Milk D121

  • Brugervenlighed: 5 Stars (5 / 5)
  • Funktionalitet: 4 Stars (4 / 5)
  • Prisen: 5 Stars (5 / 5)

Citiz & Milk D121BK er pt. nok en af de gode Nespresso maskine på markedet (Til prisen). Det er en ekslusiv maskine, som ikke koster det store. Den har indbygget mælkeskummer, aftagelig vandtank og kan rumme 1 liter vand.

Mælkeskummeren er især smart for dig som gerne vil lave Cappuccino, Latte Macchiatio eller andet kaffeformer med mælk. Maskinen har en højtrykspumpe som kan levere 19 bar tryk, hvilket er perfekt for dig som gerne vil have ekspresso (Kræver mindst 15 bar).

Nespresso Citiz & Milk D121 er kåret som “Bedst i test” af Tænk (81% – August 2014). Den får ros for sin brugervenlighed og at den har en velfungerende mælkeskummer.

Nespresso Gran Maestria D520SI – Luksus udgaven
Brugervenlighed: 5 Stars (5 / 5)
Funktionalitet: 5 Stars (5 / 5)
Prisen: 2 Stars (2 / 5)
Gran Maestria D520SI fra Nespresso er til dig som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Den er noget dyrere end Nespresso Citiz & Milk D121, men til gengæld har den en Aeroccino mælkeskummer og automatisk kopvarmer.

Nespresso maskine og kapsler tilbudDen kommer også med en aftagelig vandtank, der rummer hele 1,4 liter vand. Aeroccinoen kan puttes i opvaskemaskinen. Maskinen har et flot og gennemført retrodesign.

Nespresso Gran Maestria D520SI scorer 3. højst i Tænks test (80%). Desuden har den fået en flot anmeldelse hos den kvalitetsbevidste Gastromand.dk (4 stjerner ud af 6).

Nespresso Pixie C60TI
Brugervenlighed: 3 Stars (3 / 5)
Funktionalitet: 2 Stars (2 / 5)
Nespresso-Pixie-C60TINespresso Pixie C60TI er en lille kompakt maskine, hvor du kan komme i gang med at brygge Nespresso til en billig pris. Den er kun 11 cm bred, så den tager ikke så meget plads i køkkenet. Den varmer op på 25-30 sekunder, har automatisk slukfunktion og kan registrerer vandniveauet. Der kan være 1 liter vand i beholderen.

En af de billige Nespresso maskiner, men fin til dig som ikke ønsker nogle fancy funktioner.

Nespresso kapsler

Overvejer du at købe en kaffemaskine til kapsler som f.eks. Nespresso kapsler? Så bør du først og fremmest vælge, hvilken type kapsler du vil benytte. I denne guide vil vi primært kigge på de mest kendte kapselsystemer og fortæller lidt om fordele og ulemper.

Billige Nespresso kapsler på tilbud! Er du på udkig efter billige Nespresso kapsler på tilbud, så skal du lede efter dem online. Det er slet ikke umuligt, at du kan spare op til 30% i forhold til den vejledende udsalgspris. Drikker du for eksempel 5 kopper kaffe om dagen, så bliver det til nogen penge på en måned. Find de billige Nespresso kapsler på tilbud hos blandt andre Wupti.com

Nespresso, Dolce Gusto og Tassimo….

De 3 største mærker på det danske marked er Nespresso, Dolce Gusto og Tassimo. Derudover findes der også de mindre kendte kapselsystemer som Electrolux Favola, Caffitaly, Senseo, Illy, mfl. I denne guide fokuserer vi dog udelukkende på de 3 mest kendte og udbredte mærker.

Nespresso
nespresso kaffekapslerPris: 10 originale kaffekapsler til Nespresso koster omkring 30,- kr på nettet. Det vil sige en gennemsnitspris på 3 kroner stykket. Køber du mange af gangen, så kan du selvfølgelig få prisen længere ned.

Kopstørrelse: 40 til 110 ml.

Varianter: Nespresso er primært til kaffe – Man kan ikke få sjove varianter som f.eks. kakao.

Mærker: Nespresso

Dolce Gusto
Dolce Gusto kaffekapslerPris: 16 kaffekapsler koster omkring 45,- kroner på nettet, hvilket er ca. 2,80 kr stykket. Køb af store mængder får dog prisen lidt ned.

Kopstørrelse: 50 til 230 ml.

Varianter: Der findes mange forskellige muligheder med Dolce Gusto. F.eks. cappuccino, varm chokolade, chai te, iste og meget mere. Og selvfølgelig en masse forskellige kaffevarianter.

Mærker: Zoegas, Nestea, Nesquik, Nescafé

Tassimo
tassimo kaffekapslerPris: på nettet koster en pakke Tassimo kapsler omkring 45,- kr og da der er 16 stk. i pakken, så er prisen omkring 2,80 kr stykket. Ved køb af mange kapsler, kan prisen selvfølgelig også her komme ned.

Kopstørrelse: 40 til 245 ml.

Varianter: Foruden kaffe, så kan man lave spændende ting som , cappuccino, varm chokolade, chai te, mm.

Mærker: Gevalia, Marabou, Twinings, Carte Noire

Scroll to Top