Kvinders hemmelige våben

Hvidt lingeri på en pige i sengen

Mange kvinder – måske de fleste af os – kan godt lide, at mænd ser på os. Vi nyder, at de beundrer vores krop. Vi er glade for at ballerne er spændstige og at barmen er fast. Vi bruger da også makeup så vores ansigt tiltrækker mændenes blikke. Vi klæder os, så vi er sikre på, at vi viser vores krops attraktive dele frem og samtidigt dækker de mindre attraktive. Vi vil gerne beundres. Og mænd lægger som regel ikke skjul på, at de beundrer os.

Ikke altid!

Der er dog nogle situationer, hvor vi ikke kan eller bør klæde os udfordrende. Du vil vel ikke møde op til fx et jobinterview i et par ultrakorte shorts, der kan virke provokerende på advokaten, som skal være din fremtidige arbejdsgiver. I sådan en situation ville du sikkert tage et par flotte slacks og en smuk bluse på.

Det inderste er dit eget

Men indenunder kunne du sagtens have frækt undertøj – eller meget feminint lingeri. (Bare husk at knappe skjorteblusen tilstrækkeligt højt op.) Det er nemlig lækkert at have smukt lingeri på sig. Det giver selvtillid at vide, at du ser dejlig ud. Kun i undertøj. Og det er jo selvtilliden, du skal have med dig, hvis du skal til jobinterview. Den kan være svær at finde, når du er jobsøgende. Og det kan være overvældende at skulle til sit første jobinterview. Så selvtilliden skal være på plads. Kan frækt undertøj hjælpe dig til at få selvtilliden et lille ekstra nøk op, så brug det. Lad være med at bruge de kedelige hvide trusser og den der lidt for slidte BH. – Og husk så også, at det første interview kun har et eneste formål: At sørge for, at du kommer til interview nr. to.

Men vent ikke med at købe lingeriet, indtil du skal til interview nr. to. Køb det allerede inden interview nr. et. Hvorfor? Som sagt: Det vil booste din selvtillid. Og ja, dine penge vil ikke være spildt, hvis du ikke kommer til interview nr. to. Du vil jo kunne have det frække undertøj liggende i skuffen, indtil du skal til et nyt jobinterview.

Mange gode situationer

Nu er det nok ikke kun i jobinterviewsituationer, at du med fordel kan bruge frækt undertøj. Måske er der en fyr, som du bare skal have lagt for dine fødder? Måske skal I på date – og du har en idé om, at det godt kan ende med, at I bliver vilde med hinanden. I den situation vil du naturligvis også bruge dit frække undertøj. Bare for at pirre ham. Det kan derfor være, at du er bedst tjent med at købe et helt sæt, som består af BH, trusser – med eller uden bund – og hofteholdere.

Det er ikke nødvendigt. Det er op til dig. Du kan sagtens nøjes med et sæt, der består af trusser og BH. Men sørg for at det er sexet – og at det passer til din krop. Lad være med at købe det i for lille en størrelse. Det vil have en afskrækkende effekt. Og det skal du undgå. Han skal jo scores.

Scroll to Top