Alternativer til dyre kviklån

Kviklån alternativer

Hos mange har kviklån en negativ klang, og nogle gange er det såmænd også fortjent. Det kommer vi ind på lidt senere i denne artikel, men først vil jeg vise dig, at der i høj grad findes alternativer til kviklån, som alligevel er online lån - og med alle fordelene ved at låne online. Der er faktisk flere alternativer til kviklån med ret lave renter. Her er de, og du kan sortere efter rente og lånebeløb: onsdag, 17/4

Lav rente online lån

Hvis du er på udkig efter billigere alternativer til kviklån, er du sikkert allerede stødt på nogle af de kviklån, der har renter på op til flere hundrede procent. Det er en meget høj rente, og blandt de virkeligt dyre (ingen navne nævnt) er her et ægte låneeksempel på et af disse kviklån med et lånebeløb på 15.000 kr:

  • Månedlig ydelse*: 1.936,88 kr.
  • Fast Debitorrente: 150,00%
  • ÅOP: 316,79%
  • Samlede kreditomkostninger: 23.242,50 kr.
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 38.737,50 kr.

Det betyder altså, at du samlet set betaler 23.242 kr. i renter. Det er vildt mange penge, ikke?

Kviklån | Se oversigt over 12 nemme og hurtige kvik lån ←

Kigger vi på et af alternativerne, vi har vist dig herover – nemlig Lånio – ser vi nogle HELT andre tal:

  • Månedlig ydelse* : 694 kr.
  • Fast Debitorrente: 7,3%
  • ÅOP: 10,83%
  • Samlede kreditomkostninger: 1.667 kr.
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.667 kr.

Det betyder, at du i stedet for at betale 23.242 kr. i renter i stedet kun betaler 1.667 kr.

Forskellen er til at få øje på, ikke?

Hvad er forskellen på disse online lån og kviklån?

Den eneste forskel udover det faktum, at de er så voldsomt meget billigere, er ventetiden. Fra Lånio indhenter et gratis og uforpligtende tilbud på lån til dig, og til pengene står på din konto, kan der gå 1-2 dage. De ægte kviklån er meget hurtigere og lever virkelig op til nogle menneskers krav om et hurtigt lån.

Långiverne hos Lånio (og LendMe) er typisk banker som for eksempel Basisbank, Bank Norwegian eller store og anerkendte lånefirmaer som for eksempel Vivus. Det er denne type långivere, som afgiver gode, billige og reelle lånetilbud gennem Lånio, og det er som sagt helt gratis at indhente disse lånetilbud.

Andre alternativer til kviklån

Der findes naturligvis en række andre populære alternativer til kviklån, som du bør overveje. Om disse alternativer overhovedet er et alternativt for dit vedkommende, kan vi naturligvis ikke sige, men her er de.

Kassekredit

Kassekreditter har faktisk været super populære i rigtig mange år. En af de helt åbenlyse fordele ved en kassekredit er, at du kun betaler renter af det trukne beløb.

Det vil med andre ord sige, at hvis ikke du har hævet penge på din kassekredit, så er der stort set ingen udgifter forbundet med den. Visse banker kan dog opkræve et mindre årsgebyr for at stille kreditten til rådighed, men det er ikke noget nævneværdigt. Endelig kan du næsten altid få et kreditkort.

Banklån

Så er der naturligvis et andet åbenlyst alternativ til forbrugslån, og det er et banklån. For mange mennesker er banklån dog desværre ikke et realistisk alternativ. Siden finanskrisen har bankerne skærpet kravene til låneansøgerne ganske betydeligt, hvilket har resulteret i store mængder afslag.

Kan du imødekomme bankernes skærpede krav, så er banklån et alternativ, som er billigere end kviklån. Du skal dog forvente, at sagsbehandlingen nemt kan tage en uges tid eller mere i visse tilfælde.

SU-lån

Er du studerende og mangler penge, så bør du overveje et SU-lån som alternativ til et kviklån. Kviklån til studerende er populære, men de er altså forbundet med væsentlige højere renter end på SU-lån.

Først efter endt uddannelse skal du tilbagebetale dit SU-lån, så er du studerende, og kan du komme i betragtning, så er dette et godt alternativ.

Venner og familie

Som udgangspunkt så kan vi ikke anbefale dig at låne penge af venner og familie. Men ikke desto mindre, skal muligheden nævnes som et alternativ, for vi kan heller ikke anbefale dig at optage kviklån.

Forskellen mellem familielån/vennelån og kviklån er dog, at det kan give store udfordringer internt i familien/vennekredsen, hvis noget går galt. Derfor bør du overveje det rigtig nøje, inden du låner penge den vej.

Spar op

Det bedste og billigste alternativ til at låne penge vil altid være at spare op i stedet. Vent med at købe det, du ønsker dig, og spare i stedet for pengene sammen. På den måde slipper du for renter og afdrag, og det vil give dig en langt bedre følelse af frihed.

Scroll to Top