Forbrugslån

oversigt over forbrugslån

Hurtige, gode og billige forbrugslån i Danmark - lyder det interessant, så læs med!

Mangler du penge til forbrug nu og her, så er du kommet til det rette sted. Alle nedenstående låneudbydere har specialiseret sig i at tilbyde lån med udbetaling med det samme. Hvem har lyst til at sidde og vente dage eller uger på at få svar på en ansøgning om forbrugslån i banken, når du kan få svar på sekunder og penge udbetalt i løbet af minutter med forbrugslån online?

Vi viser kun udvalgte lån i listen - Vi modtager betaling for bevilgede lån og kreditter

Billige forbrugslån online

Alting er bare billigere online, og derfor finder du naturligvis også billige forbrugslån online, eller rettere; De billige forbrugslån finder du online og ikke altid hos banken! Sagen er den, at de fysiske banker sidder med enorme udgifter til bygninger, personale etc. Derfor kan de af gode grunde ikke tilbyde de billigste lån.

Hvad er et forbrugslån? Det er ganske enkelt et lån til forbrug efter eget ønske

Online låneudbydere derimod har langt færre udgifter, og de har derfor nemmere ved at tilbyde billige lån online. Men hvad koster et billigt forbrugslån online i grunden - det kigger vi nærmere på herunder:

Forbrugslån rente

Renten på forbrugslån varierer rigtig meget fra udbyder til udbyder, men som udgangspunkt er den lav hos alle udbydere på nettet. Forbrugslån med lav rente er en direkte konsekvens af den yderst skærpede konkurrence på nettet blandt de mange udbydere fra ind- og udland. Gennem de senere år har vi derfor været vidne til renter på online forbrugslån, der er kommet ned på bare 6-7% (lån ÅOP på cirka 10%).

Mange fysiske banker ønsker ikke at være med på disse lave rentesatser, hvad enten vi snakker forbrugslån i Danske Bank eller banklån i Nordea, og dette til trods for for at de endda får sikkerhed for lånet. Mere om lån uden sikkerhed senere i guiden

Rentefrit forbrugslån

Som om online forbrugslån med lav rente ikke skulle være nok, så er der ligeledes flere og flere låneudbydere, der tilbyder alle nye kunder et rentefrit lån. Rentefrit forbrugslån er altså helt uden renter og gebyrer i en hel måned, og pengene kan du bruge på præcis det, du ønsker dig! Det er igen den skærpede konkurrence, der er årsag til, at du nu i dag kan finde og optage gratis forbrugslån.

Så mangler du 10-15.000 kr., som du kan betale tilbage inden for cirka 30 dage, så lån da pengene gratis og rentefrit med det samme! Det er blandt andre Lendon, Simbo, Ferratum og VIVUS, der har specialiseret sig i at låne penge nu uden renter og gebyrer første måned.

Lån uden sikkerhed

Ikke nok med at du finder forbrugslån med lav rente og endda rentefri, du kan ligeledes optage lån penge uden sikkerhed af nogen som helst art. Har du oplevet at skulle optage forbrugslån i banken, ved du hvor meget, de kræver af sikkerhed, dokumentation, udarbejdelse af budgetter, lønsedler og årsopgørelser osv.

Helt anderledes ser det ud, hvis du vælger et af de billige forbrugslån uden sikkerhed på nettet. Her skal du altså hverken stille sikkerhed, vise dokumentation i form af budgetter, årsopgørelser eller lønsedler. Du skal kort sagt ikke vise noget som helst, hvilket vil spare dig for mange timers arbejde. Derudover giver lån uden sikkerhed alle en chance for at optage lån, da selv de, der ikke ejer af noget værdi, kan optage disse lån.

Bankerne er meget mere kolde og kyniske, når det kommer til at låne penge ud. Ejer du ikke noget, som de kan tage sikkerhed i, så kan du godt glemme alt om at blive godkendt. Med sikkerhed menes pant i bolig, bil, båd, campingvogn, scooter o.l. - men det er jo ikke alle, der ejer sådanne aktiver! Heldigvis kan disse personer blot gå på nettet og optage forbrugslån uden sikkerhed, hvilket i øvrigt også er langt nemmere, hurtigere og billigere.

Lån til forbrug med NemID

Grunden til, at du kan slippe for at vise nogen form for dokumenter ved en online låneansøgning, er på grund af NemID. Så snart du underskriver låneansøgningen med dit NemID, går kreditvurderingen i gang, og den er faktisk overstået i løbet af sekunder!

Alle nødvendige dokumenter og oplysninger vedrørende din økonomiske situation ligger tilgængelige online, og disse bliver hentet og vurderet, inden du når at blinke! Havde det ikke været for NemID, ville ansøgningsprocessen foregå som i gamle dage med en masse fysiske dokumenter frem og tilbage.

Hurtige forbrugslån

Er det hurtige forbrugslån, du er på udkig efter, så behøver du ikke lede længere. Samtlige 30 udbydere af online forbrugslån, som du finder i ovenstående lånesammenligning. Disse udbydere har svartid på 30 sekunder, og udbetaling på mellem 2 minutter til 60 minutter også om natten også i weekenden! Hurtige lån er altså bare hurtige, når vi snakker online i hvert fald.

Som vi allerede har været inde på tidligere, så er forbrugslån i banken ikke noget, der bliver overstået på en dag eller to. Men nu hvor alle har muligheden for at tage disse herlige kviklån på nettet, så behøver vi heller ikke længere benytte os af bankerne.

Gode forbrugslån

Det kan være svært at svare entydigt på, hvad og hvem der har det bedste forbrugslån. Bedste lån er meget individuelt, da det altid kommer an på lånebeløb og løbetid.

Ønsker du at optage et stort lånebeløb med en lang løbetid, så er det bedste forbrugslån fra den eller den udbyder. Hvorimod et lille lånebeløb med en kort løbetid vil vise sig, at det er en helt anden eller andre udbydere, der har det bedste lån.

Den nemmeste måde at finde et godt forbrugslån er ved at kigge på vores lånoversigt øverst på siden. Det, vi med sikkerhed kan sige, er, at vi har samlet alle de gode lån, der findes i Danmark, så uanset hvilket du vælger, så vil du blive tilfreds.

Fordele

Oven for har vi været igennem en del af fordelene ved online forbrugslån, men for nemhedens skyld har vi listet dem herunder i en nem og overskuelig punktopstilling. Fordele ved lån online er som følger:

Derudover kan man sige, at det, at man slipper for at skulle sidde ansigt til ansigt med en bankrådgiver, er noget, som mange vil se som en stor fordel. Bankrådgiver kan sommetider virke nedladende og bedrevidende, og oftest glæder man sig bare til, at mødet er overstået.

Låneberegner forbrugslån

Med denne forbrugslån låneberegner kan du nemt og hurtig få dig et overblik over, hvad et lån koster, og dermed hvor meget du kan låne. Det er utrolig vigtigt, at du ved præcis, hvor meget din økonomi kan klare, så du ikke kommer ud på et økonomisk sidespor. Vores unikke låneberegner til forbrugslån viser dig, hvad de månedlige afdrag vil blive, når du indtaster det ønskede lånebeløb på forbrugslånet.

Inden du går videre med lånet, bør du lægge et budget, så du dermed kender dit månedlige rådighedsbeløb. De månedlige afdrag, som låneberegneren viser, bør altid ligge pænt under dit månedlige rådighedsbeløb.

Det er vigtigt, at du har nok luft i din økonomi, til at du kan klare eventuelle uforudsete udgifter, som nemt kan dukke op. Beregn lån og kan din økonomi klare de månedlige afdrag, så lån penge til forbrug og udlev dine drømme. Vi lever trods alt kun én gang!

Scroll to Top