Kreditkort fordele

Kreditkort med kredit

Mange er nervøse ved at have et kreditkort, fordi de tror, at det koster penge. Det behøver det slet ikke at gøre! Rent faktisk kan du få et gratis kreditkort med kredit op til 100.000 kr. Lad os se på et par frække og yderst smarte måder at udnytte et gratis kreditkort på her.

Du kan få et Mastercard med op til 60 dages rentefri kredit:

Klik på kortet og få dit kreditkort i dag!

Kredit uden renter

Fidusen i at have et gratis kreditkort (altså et kreditkort uden årligt gebyr) er, at du kan lægge dine større indkøb således, at du får omkring 40 dages gratis kredit! Hvem har ikke lyst at "låne penge" gratis i 40 dage?

Langt de fleste kreditkort arbejder med en såkaldt "lukkedato" hver måned. Især det kreditkort, der er vores favorit -nemlig det gratis VISA kort fra Bank Norwegian - er yderst enkelt at overskue.

Sådan udnytter du et kreditkort

Lad os sige, at du har et VISA kort fra Bank Norwegian. På deres hjemmeside kan du hver måned se "lukkedatoen" eller skæringsdatoen. Det er den dato, hvor den forgangne måneds forbrug gøres op, og det er typisk omkring den 20.-21. i måneden.

Det betyder, at et køb på dit kreditkort udført den 23. i måneden først skal betales næsten halvanden måned senere!

For eksempel:

Du køber en ny sofa på dit kreditkort den 23. maj. Sofaen koster for eksempel 5.000 kroner.

Da sofaen er købt efter lukkedatoen i maj, hører den ind under dit juni-forbrug, der skal afregnes i begyndelsen af juli. Typisk er forfaldsdatoen omkring den 5. eller 6. i måneden.

Det betyder, at de 5.000 kroner for sofaen, du fik den 23. maj, først skal betales tilbage den 5. juli!

Og her er finten: Hvis du betaler alle 5.000 for sofaen ind på dit kreditkort senest den 5. juli, løber der ikke renter på!

Flere fordele med Bank Norwegian VISA kreditkort:

  • Op til 10 % CashPoints-optjening hos Norwegian
  • 1 % CashPoints-optjening på varekøb op til 75.000 DKK, herefter optjener du 0,5 % på alle varekøb

I tillæg får du blandt andet:

  • Kreditkortet kan anvendes til varekøb og kontanthævning i automat i ind- og udland*.
  • Op til 45 dages rentefri kredit
  • Op til 100.000 kr. i kredit
  • Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring

Et godt alternativ til kassekredit og lån

Som du ser, er det faktisk et smart alternativ til for eksempel at tage et af de gratis lån på 30 dage - eller til at have en kassekredit, som du betaler renter på.

Så længe du afregner saldoen på dit kreditkort til forfaldsdagen, er der ingen - absolut ingen - renter eller gebyrer. Det betyder, at det er kreditkortet, der finansierer dig - helt bogstaveligt.

Hvis man ikke betaler det hele?

Hvis du ikke betaler hele saldoen men blot en del af den, løber der renter på det resterende. Hos Bank Norwegian er renten på deres VISA kreditkort 19,9% lige nu, og det er jo væsentligt lavere rente end på mange kviklån for eksempel!

Konklusion

Vi kan altså slå fast, at er du smart, kan du udnytte en meget lang og 100% gratis kredit. Og skulle behovet opstå, "låner" du til en rente på bare 19,9%. Det er bestemt værd at overveje, om ikke et kreditkort er løsningen på dine udfordringer!

Hvad er fordelen ved et kreditkort?

En af fordelene er, at du ALTID har en kredit at trække på. En anden fordel er, at du kan "låne penge" på dit kreditkort i op til ca. 40 dage uden renter.

Kan alle få et kreditkort?

Ja - næsten alle kan. Hvis du er i RKI, kan det være vanskeligt at få et kreditkort. Men ellers er det en mulighed for alle.

Hvordan får man et kreditkort?

Det gør du ved at klikke på ansøg her på siden.

Scroll to Top