Kold vinter

Shepherd hjemmesko til dansk vinter

Der var engang en dansk statsminister. Han tilhørte et konservativt parti. Mange mennesker syntes, at han var ubehagelig. Men der var også mange mennesker, der satte pris på, at han altid var optimist. Han sagde fx sådan noget her: ”Vi går to somre og en vinter i møde.” Langtidsperspektiv? Jeg ved det ikke. Han forsøgte vel bare at sige, at det bliver en hård vinter, vi skal igennem, så lad os tænke på det gode: Der kommer bedre dage.

En hård vinter

I år skal vi helt sikkert også igennem en hård vinter. Alle har jo allerede set de stigende priser på el og varme. Så ja, det bliver en hård vinter. Men har vi tid og tålmodighed til at vente på, at der kommer bedre dage. Det er helt sikkert, at det vil vi ikke tage tid til. Vi har heller ikke tålmodigheden længere. Så der skal gøres noget nu, for at vi ikke kommer til at lide i den kommende vinter. Vi ved, at vi bliver nødt til at skrue ned for varmen. Men vi kan også gøre noget, for at vi ikke kommer til fryse.

Hold varmen med de rigtige hjemmesko

Vi kan fx allerede nu købe de hjemmesko i lammeskind, som vi ved, vi får brug for. Og hjemmesko til mænd og kvinder kan du finde i næsten alle skoforretninger. Du skal bare finde ud af, hvilke hjemmesko, du vil have. Skal det være et par, der er meget feminine – eller skal det være et par, der måske ikke er smukke, men som sørger for, at dine fødder kan holde sig varme. Det er dig, der afgør hvilke hjemmesko, du vil købe. Jeg vil bare anbefale, at de er lavet af skind og uld, så du ikke kommer til at fryse om fødderne til vinter. Faktisk så er min anbefaling, at du køber to par hjemmesko, til hvert familiemedlem. Hvorfor? Fordi uld er svedabsorberende – og derfor skal hjemmeskoene luftes.

Scroll to Top