Flytte sammen i Aarhus

Flytte sammen med hjælp af flyttefirma

I er virkeligt kisteglade. I har nemlig – efter flere måneders søgen – fundet den lejlighed, som I ser bliver jeres bolig i de næste mange år. Det er en ejerlejlighed. Noget større end den, som I bor i nu. Det bliver lækkert at få to ekstra værelser. Der vil blive plads til et ordentligt hjemmekontor til jer begge to. Der vil også blive plads til et værelse til jeres første barn. Lånet til lejligheden blev godkendt ret hurtigt. I har begge to rimelige indkomster, så der bliver ikke nogen finansielle problemer. Og ja, det kan jo også betragtes som en investering – altså købet af lejligheden. I er i hvert tilfælde glade for, at I ikke længere skal bo til leje.

Planlægningen

I skal flytte ind i slutningen af november eller begyndelsen af december. Det har I ikke helt styr på endnu. Det mest sandsynlige bliver i begyndelsen af december. I skal dog til at tænke jer godt om. Og få planlagt flytningen. Det betyder, at I skal ringe til et flyttefirma i Aarhus, som kan sørge for, at alle jeres møbler mv. kan blive flyttet dertil. Men inden da, så skal de forbi et andet flyttefirma. Du har nemlig nogle få ting stående til opbevaring i Randers. Og dem vil du gerne have med ind i jeres nye bolig. Det vil være skønt at få samlet alle dine ting ét sted. Og så vil det også være rart ikke længere at skulle betale for lejen af opbevaringsrummet i Randers. Ikke fordi pengene ikke er givet godt ud. Det er bare en irriterende lille administrativ ting at skulle huske at få den leje betalt hver måned. Så kan du slippe for det, så siger du ja tak. Mindre administration. Færre regninger. Og lidt flere penge i lommen, som kan bruges til en tur i biffen eller en middag på en rimelig restaurant.

Århusiansk flyttefirma

Men planlægningen stopper ikke med, at I skal kontakte et flyttefirma i Aarhus. I skal huske at give folkeregisteret besked om, at I flytter – og hvornår. Og så skal I selvfølgelig fortælle alle de private personer og institutioner, som I er i kontakt med om det. Det kan være sportsklubben, forsikringsselskabet, tandlægen, internet leverandøren, jeres arbejdsgivere, mv. Der er mange. Og det er en god idé at skrive dem ned, efterhånden som i kommer i tanke om det.
Flyttefirmaet i Aarhus skal også have besked om, hvor de skal flytte jeres ting hen – selvfølgelig.

Boxrum og opbevaring?

Jeg siger det bare, fordi, når du har tankerne alle mulige steder med hensyn til aflæsning af elforbrug og den slags, så kan det nemt gå i glemmebogen. Og ja, du skal selvfølgelig have fat i en del flyttekasser, som du kan pakke mindre ting ned i. Måske har flyttefirmaet fra Aarhus et godt tilbud på sådan nogle. Prøv at ringe til firmaet og forhør dig. Ellers må du ud og købe flyttekasser et andet sted. Måske har de flyttekasser, der hvor du har dine ting til opmagasinering i Århus (HMS). Det kunne være en mulighed, som du også kan undersøge.

Scroll to Top