Ekstremt behov for ferie

Gardasøen

Lige nu befinder du dig i et forfærdeligt rod. Du er lige ved at skrige højt. Du vil ikke afsted. Alle har hevet indholdet fra deres klædeskabe ud. I din datters værelse ligger tøjet hulter til bulter på gulvet. I jeres søns værelse er situationen næsten den samme. Og din mand? Ja, han har været så sød at lægge sit tøj på sengen, så du kan heller ikke bare pakke dig ind i dynen. Hvad sker der? Er det så svært at pakke en kuffert med sommertøj til ferien? Du fik selv gjort det på fem minutter. Og din kuffert er klar til at blive pakket ind i bilen.

Kør selv til Gardasøen

I skal på kør-selv-ferie til Italien. I har lejet en skøn feriebolig ved Gardasøen – lige ved kysten. Du glæder dig. Men roderiet her i huset – lige nu – varsler ikke godt. Din datter prøver shorts fra sidste år. Din søn sorterer sine basketballkasketter. Din mand er ved at vende alle sine sokker – også de uldne. Forstår han ikke, at han ikke får brug for dem? Forstår de slet ikke, at ferie skal være afslapning og at det er lidt ligegyldigt, hvad man klæder sig i, når man skal på stranden? Åbenbart ikke. Så du sætter dig i sofaen og hiver din iPad frem. Slår op den side, hvor billederne af ferielejligheden ligger. Du kigger på dem. Smiler og glæder dig endnu mere. Lad de andre rode i huset her. De får selv lov til at rydde op, når I kommer hjem. Du har advaret og rådet dem adskillige gange. Og ja, selv din mand har ladet sig rive med af den spændte, glædesfyldte stemning. I skal køre tidligt i morgen. Så alt skal pakkes ned nu, så I kan få det læsset ind i bilen.

Italien med Alltime-Travel

Du kan godt huske skænderierne imellem jer, inden I besluttede jer for at kigge på ferielejligheder i Italien hos Alltime-Travel. Der var stor uenighed imellem jer. Du og din datter ville helst til Italien. Din mand og jeres søn ville til Frankrig. Men da de så blev beordret til at finde en rigtig god feriebolig i Frankrig, så kom der andre boller på suppen. De gad ikke et finde ferieboliger i Frankrig. Det er jo det kedelige job. Det der med at finde logi. De argumenterede for, at I – du og din datter – var meget bedre til den slags. Det fik jer bare til at rotte jer sammen – pigerne imod drengene!

Normandiet?

Og du nægtede at søge efter ferielejligheder ved den franske riviera. Det er da et flot sted, men ikke lige det, hvor du gerne vil bruge din ferie. Der må gerne være lidt mere at udforske end bare en strand med luksusvillaer og dyre restauranter. Så du og din datter fandt alle de usleste steder i Frankrig. En kedelig feriebolig i Normandiet, som ikke lovede meget om et godt ophold. Viste de usle steder til drengene – med begejstring i stemmen. Og fik nej tak fra dem. Så det endte med, at drengene fandt ferieboligen i Italien, som I skal bo i de næste par uger. Det bliver skønt.

Scroll to Top