Botox priser

Botox priser

Er du interesseret i at vide lidt mere om Botox, herunder priser og selve behandlingen, så er du kommet til det rette sted!

Skønhed kommer indefra, men det er efterhånden blevet normaliseret at få lidt hjælp udefra. Det er ikke længere et tabu at få rettet op på lidt skønhedsfejl her og der, men i takt med normaliseringen af kosmetiske behandlinger er der kommet et hav af forskellige muligheder og udbyder.

Hvad enten du overvejer at få lavet en kosmetisk behandling eller blot er nysgerrig, får du i denne artikel information og vejledning til at navigere rundt i Botox-junglen.

Botox priser

Noget af det vigtigste er måske at vide, hvad Botox koster? Du kan få Botox priser fra 500 kr. og opefter ifølge Øjenlågsoperationer.dk. Priserne varierer naturligvis alt efter, hvor du ønsker at få sprøjtet Botox ind henne.

  • I panden 1200 kr.
  • I læberne 1200 kr.
  • Omkring øjnene 1700 kr.
  • Mellem øjenbrynene 2000 kr.

Husk ikke kun at gå efter den billigste pris på Botox, men kig i lige så høj grad på, om behandleren er dygtig og kompetent. Her kan det anbefales at kigge på anmeldelser fra tidligere kunder.

Rynkebehandling med Botox

For bare få år tilbage ville de fleste rynke på næsen, hvis du fortalte, at du overvejede en kosmetisk behandling. Dette er ikke tilfældet den dag i dag, hvor mange nu taler frit om, hvorledes de har fået lavet kosmetiske behandlinger. Med andre ord behøver du derfor ikke skamme dig, hvis du som mange andre har overvejet en kosmetisk behandling af den ene eller anden slags.

Den mest populære eller udbredte kosmetiske behandlingsform er Botox. Når der er tale om Botox, er det ofte i forbindelse med udglatning af rynker. Den berygtede bekymringsrynke i t-zonen, rynkerne ved øjnene eller munden er ofte de steder, folk vælger at få foretaget en kosmetisk behandling med Botox.

Forinden enhver kosmetisk behandling foretages en forundersøgelse. En sådan undersøgelse skal ske senest 48 timer før en behandling, og er således et krav inden en kosmetisk behandling kan foretages. En forundersøgelse betyder også, at du som patient får lidt ekstra tænketid inden behandlingen. Brug derfor tiden fornuftigt og overvej, hvorvidt du føler dig tryg og parat til behandlingen.

  • Selve behandlingen med Botox

En behandling med Botox er en kort procedure, og varer normalt mindre end 10 minutter. Gennem en meget tynd kanyle indsprøjtes Botox i det valgte område, hvor man ønsker en effekt. Under indsprøjtningen kan man opleve et kortvarig svie, og ofte kan en Botox behandling medføre hævelse i det område, hvor behandlingen har fundet sted. Hævelsen er dog kortvarig og vil ofte aftage efter 10-15 minutter.

  • Behandlingseffekten

En kosmetisk behandling med Botox er ikke en permanent løsning. Effekten af Botox vil gradvist forsvinde efter 4-6 måneder, og skal derfor vedligeholdes, hvis du ønsker et vedvarende resultat.

Kosmetisk skønhedsbehandling

Leder du efter den helt rigtige Botox behandling i Danmark, kan det være en god ide at besøge klinikken inden behandling. Der er flere forskellige klinikker at vælge imellem, derfor gør du klogt i at undersøge hvilken klinik, du føler dig i sikre hænder hos.

Lyt til din mavefornemmelse og vælg det sted, hvor du føler dig tryg og i kompetente hænder.

OBS: Du kan også overveje filler i kombination med Botox. En filler, som Restylane, giver fylde og volume og dermed en spændstiger hud. Hvad koster Fillers? Filler priser starter ved cirka 3000 kr., og behandlingen holder i cirka 6 – 12 år.

Læs mere på Sundhed.dk

Scroll to Top